6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων & Ποτών, στο Αγρίνιο

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων του Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. διοργανώνει το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών.

Το Συμπόσιο έχει ως θέμα την «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα» και θα γίνει το Σάββατο 18 (ώρες 10:00-20:30 μ.μ.) και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στον πολυχώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς του Αγρινίου (πλατεία Δημάδη).

Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου.

Το Συμπόσιο αποτελεί μια ανοικτή προς την κοινωνία εκδήλωση στην οποία συμπράττουν  μονάδες της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης και η πανεπιστημιακή κοινότητα.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Συμποσίου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ομιλίες και συζητήσεις διακεκριμένων πανεπιστημιακών και εκπροσώπων τοπικών και εθνικών παραγωγικών μονάδων από το κλάδο των τροφίμων, παρουσίαση μελετών και διαδραστικές εκδηλώσεις (γευσιγνωσία, παρουσιάσεις προϊόντων κ.λπ.)

Στο διήμερο του Συμποσίου θα λειτουργεί έκθεση προϊόντων του κλάδου των τροφίμων και ποτών από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Του Συνδέσμου Επιχειρηματιών

Ν. Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α.