Ο τελευταίος αγώνας του Dragster auto-moto στο Αγρίνιο

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Το τριήμερο 15-16 και 17 Νοεμβρίου ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ θα διοργανώσει στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου (Πλάτανος Καλυβίων) τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster Auto-Moto.

Πρόκειται, σύμφωνα με τους οργανωτές, για τον δυνατότερο αγώνα του πρωταθλήματος αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας των τελευταίων ετών, μιας και τα πιο ¨δυνατά¨ αμάξια και μοτοσυκλέτες θα είναι εκεί για να ¨κατεβάσουν¨ κι άλλο τους χρόνους τους και να χαρίσουν πολύ δυνατά περάσματα και νέα ρεκόρ στους θεατές..

Ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στο Αγρίνιο θα γίνει τελικά στις 15-16-17 Νοεμβρίου μετά από την επιθυμία των περισσότερων οδηγών και θα τηρηθεί η διαδικασία που είχε ανακοινωθεί στις 31/10/2019.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Κύριοι, το πρόγραμμα του διήμερου αγώνα των μοτοσυκλετών είναι το εξής. Όλο το Σάββατο από τις 11:00 π.μ. που είναι το τέλος του διοικητικού και τεχνικού ελέγχου και μέχρι τις 17:20 μ.μ. (και όχι στις 20:30 που ήταν σε καλοκαιρινούς μήνες) που είναι η δύση του ηλίου θα γίνονται προκριματικά περάσματα τα οποία θα καθορίσουν και τις σχάρες για τις κόντρες της Κυριακής.

Εάν ο χρόνος, η ροή, η οποία δεν εξαρτάται μόνο από εμάς και οι πιθανές καθυστερήσεις μας επιτρέψουν μπορεί να γίνουν και 1 και 2 και 3 και 4 προκριματικά περάσματα. Απλά εμείς με την εμπειρία μας θεωρούμε ότι θα γίνουν 2. Μακάρι να μην έχουμε καθυστερήσεις, μακάρι να έρχεστε άμεσα στην εκκίνηση την ώρα που τρέχει η κατηγορία σας, μακάρι να συμπληρώνονται σε όλα τα περάσματα και οι 2 διάδρομοι για να κάνουμε όσο πιο πολλά περάσματα.

Την Κυριακή θα αρχίσουμε με κόντρες προκειμένου αυτές να ολοκληρωθούν, ώστε να πάρουν οι αγωνιζόμενοι ολόκληρους βαθμούς στο Πρωτάθλημα και όχι μισούς. Τώρα εάν τελειώσουμε σε χρόνο που να μας επιτρέπει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα κάνουμε και ελεύθερα περάσματα, κάτι που έχουμε ξανακάνει.

Όσο αναφορά την προπόνηση της Παρασκευής αυτή είναι προαιρετική, τα περάσματα της δεν μετράνε για τον σχηματισμό των σχαρών του αγώνα του Σαββατοκύριακου, έχει ανεξάρτητη δήλωση συμμετοχής στο ηλεκτρονικό σύστημα δήλωσης συμμετοχών της ΑΜΟΤΟΕ, μπορεί κάποιος να δηλώσει μόνο στην προπόνηση της Παρασκευής και γενικά είναι ένα ανεξάρτητο Drag Day από τον αγώνα.

Τελειώνοντας σας ενημερώνουμε ότι, η κατηγορία Free Pass δεν θα γίνει για να μπορέσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προκριματικά περάσματα το Σάββατο.

Επίσης επισημαίνουμε ότι η κάρτα υγείας αθλητού είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο αθλητής να τρέξει.

Ραντεβού λοιπόν στο αεροδρόμιο του Αγρινίου για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος!!!

Proaction Motorsport Events