Αγιασμός στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε χθες Δευτέρα, τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019 - 2020, στα ιδιόκτητα γραφεία του, στο Αγρίνιο.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο πρόεδρος κ. Τάπραντζης Γεώργιος και το Δ.Σ.  οι οποίοι υποδέχθηκαν με θέρμη όλα τα μέλη και τους επίσημους προσκεκλημένους τους, ενώ παρόντες ήταν και οι κ.κ. Γιώργος Κωνσταντίνου (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΑ) και Δημήτρης Στυλιαράς (μέλος ΕΔ/ΕΠΣΑ).

Στην καθιερωμένη αυτή τελετή με την οποία κηρύσσεται και επίσημα η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας - μεταξύ άλλων- τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό οι ακόλουθοι:

- ο κ. Παναγιώτης (Τάκης) Παπαχρήστος, Πρόεδρος της ΕΠΣΑ

- ο κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, Αντιδήμαρχος Αγρινίου - τομέας Αθλητισμού

- ο κ. Κώστας Γιωτόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

- οι κ.κ. Βασίλης Νικάκης και Βασίλης Τεροβίτσας, πρώην πρόεδροι της ΚΕΔ/ΕΠΟ)

- ο κ. Βασίλης Νικολέτας πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΑ

- οι κ.κ. Γιώργος Κοτρώτσος, Σπύρος Τομαράς και Παναγιώτης Καψάλης, πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας)

Επίσης παραβρέθηκαν, ο πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΑ κ. Κώστας Τσάσσης, οι παρατηρητές διαιτησίας κ.κ. Κώστας Ρεντίφης, Δημήτρης (Τάκης) Τσιρώνης, Γρηγόρης Πάνου και Χαράλαμπος Χρέλιας, καθώς και ο παλαίμαχος διαιτητής κ. Βασίλης Κόκκοτος κ.α.

Μετά τον αγιασμό το Δ.Σ. πρόσφερε σε όλους γλυκίσματα και αναψυκτικά ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη δευτεριάτικη εκπαιδευτική συγκέντρωση με ομιλητή τον κ. Σπύρο Τομαρά.

Πηγή: sdpna.blogspot.com