ΠΑΟΚ Καλυβίων: ¨Αμυδρές¨ ελπίδες για συμμετοχή του στη Β΄ ΕΠΣΑ

Από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων κανένας παράγοντας  δεν εμφανίστηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, για να καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά και το παράβολο συμμετοχής στην Α΄ Κατηγορία, ένα γεγονός που ¨πάγωσε¨ τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας, στο άκουσμα της είδησης.

Πάντως ο ΠΑΟΚ Καλυβίων έχει δικαίωμα μέχρι αύριο Πέμπτη να δηλωθεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και όπως μαθαίνουμε, υπάρχει ήδη κάποια ¨κινητικότητα¨ από ομάδα ατόμων στο χωριό μας ώστε να δημιουργηθεί νέο διοικητικό σχήμα και να κατατεθούν έγκαιρα τα δικαιολογητικά συμμετοχής στην εν λόγω κατηγορία.

Για το ποιες ομάδες θα καλύψουν τις δυο κενές θέσεις στην Α΄ Κατηγορία, τα σενάρια είναι πολλά, μιας και κάποιες από αυτές που προέρχονται από τη Β΄ Κατηγορία, δυσκολεύονται οικονομικά να συμμετάσχουν σε παραπάνω κατηγορία όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες...

Οι 14 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία είναι οι:

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ, ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέραμε, μέχρι αύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, στις 6 το απόγευμα, έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες της Β΄ ΕΠΣΑ.   Η ίδια προθεσμία ισχύει και για τις επιλαχούσες ομάδες για την Α΄ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ αναφέρει:

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, υπενθυμίζεται στα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (χρηματικό παράβολο 120 ευρώ),περιόδου 2017-2018, ότι  καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:00.

Τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ. και συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και να εξοφλήσουν τυχόν πρόστιμα.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταλυτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.