Θετικός ο απολογισμός για τα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Μετά από αρκετά χρόνια δημιουργήθηκαν από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων τμήματα υποδομών, τα οποία πλαισιώθηκαν από μικρά παιδιά του χωριού μας, με την ομάδα Παίδων να αποτελείται από 18 παίκτες και την ομάδα Juniors να αποτελείται από 16 παίκτες!

Άξια αναφοράς ήταν κατά τη γνώμη μας, η σωστή οργάνωση των τμημάτων, η μεγάλη συνεισφορά των παραγόντων του συλλόγου και η αξιόλογη προετοιμασία από έμπειρο γυμναστή-προπονητή, ενώ ο συναγωνισμός με τις άλλες ομάδες και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολλές και ωφέλιμες, τόσο για την διάπλαση του χαρακτήρα τους, όσο και για την διαμόρφωση σωστής αθλητικής κουλτούρας.

Να αναφέρουμε ότι, για το πρωτάθλημα Παίδων τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής (19-20/5/2018) ήταν τα εξής:

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 1-2

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ 3-0 Α/Α

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2-7

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 ΡΕΠΟ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 29 (play-offs)

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 27 (play-offs)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 21

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 20

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 18

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 6       

ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ -11

Στον τελικό αγώνα για την ανάδειξη του πρωταθλητή του 3ου  ομίλου του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, τα Καναρίνια Αγρινίου κέρδισαν με 5-0 τον ΠΑΟ-ΔΟΞΑ Καινουρίου.

Να πούμε επίσης ότι, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, όρισε τον τελικό αγώνα του Παιδικού πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων Άρη Αιτωλικού και της ακαδημίας Καναρίνια Αγρινίου, θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Αγγελοκάστρου.

Τέλος, για το πρωτάθλημα Juniors  στον 3ο όμιλο, όπου αγωνίζονταν και οι μικροί του ΠΑΟΚ Καλυβίων, τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής (19-20/5/2018) ήταν τα εξής:

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ –ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 2-0

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-1

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-2

Πληροφορίες από epsaitol.gr