Ήττα για την ομάδα Παίδων του ΠΑΟΚ Καλυβίων, στο Θέρμο

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γ. Κασβίκης, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν 10-0.

Για την ομάδα Παίδων του Απόλλωνα Θέρμου 1957 ο προπονητής Νίκος Σαράντης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δάγκος, Τζίνι, Σύρρος,  Χάσκαρης, Καλαντζής, Μετσίνης, (Μαυρέλης), Πριόνας, Παπαθανασόπουλος, Υφαντής, (Βάιος),  Καλτσής (Σαραβέλης)

 

Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του 3ου ομίλου:

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 6-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 10-0

ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 0-3 Α/Α

ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΡΕΠΟ                 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ JUNIORSPROJUNIORS

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνεται ότι, όσα σωματεία επιθυμούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα juniors (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007) και projuniors (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2008, 2009 και 2010) της Ενώσεώς μας, για την περίοδο 2017-2018, πρέπει να καταθέσουν την δήλωση συμμετοχής, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ενώσεως με το ανάλογο χρηματικό παράβολο, μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και ώρα 12:00.

Το παράβολο συμμετοχής για κάθε ομάδα είναι τριάντα (30) ευρώ συν διακόσια (200) ευρώ ως εγγύηση (αφορά τα σωματεία που δεν αγωνίζονται στα πρωταθλήματα παίδων και προπαίδων)

Στο πρωτάθλημα projunior's οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται με προσωρινά δελτία ενώ στο πρωτάθλημα junior's με κανονικά δελτία εκδιδόμενα από την Ε.Π.Ο.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων θα γίνει σύσκεψη με τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα αυτά, για την καλύτερη οργάνωσή τους.