ΠΑΟΚ Καλυβίων επτά αστέρων…

Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες των γηπεδούχων πήραν πρωτοβουλίες και μάλιστα πέτυχαν γκολ στο 5΄ της αναμέτρησης, συνέχισαν όμως στον ίδιο επιθετικό ρυθμό καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με πολλές ευκαιρίες και γκολ, δίχως τελικά να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες από τον ΑΟ Ελαιοφύτου.

Γκολ και φάσεις

5΄ ΓΚΟΛ: Μετά από κόρνερ του Ρεπετσά, πιάνει την κεφαλιά ο Ζαχαράτος, με τους αμυντικούς να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα και ο επερχόμενος Χ. Κονδύλης από κοντά ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά.

14΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ν. Καρασάββας πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17΄Ωραίο σουτ του Γ. Στρατόπουλου μέσα από την περιοχή, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή της εστίας και απομάκρυναν.

20΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση του Α. Τσιρογιάννη, ο οποίος θέλησε να αιφνιδιάσει τον Σαμαρά, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

22΄ Ο Λαθύρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Χ. Κονδύλης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Γκορόγιας κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.

25΄ Ο Δ. Κουτρομάνος με ωραίο δυνατό σουτ, από το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία.

28΄ ¨Έξυπνο¨ ψηλοκρεμαστό σουτ του Χ. Ζαχαράτου, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31΄ ΓΚΟΛ: Ατομική ενέργεια του Γ. Στρατόπουλου λίγο πριν την περιοχή, ανατράπηκε από τους αμυντικούς κερδίζοντας φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, στέλνοντας τη μπάλα με απ΄ ευθείας κτύπημα, στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

33΄ΓΚΟΛ: Οι γηπεδούχοι πιέζουν επιθετικά, σουτ του Στρατόπουλου, η μπάλα κτυπά σε χέρι αμυντικού, με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χ. Ζαχαράτος, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

38΄ΓΚΟΛ: Πολύ καλή επιθετική ενέργεια από τον Στρατόπουλο, ο οποίος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ρεπετσά, με τον τελευταίο να στέλνει από κοντινή απόσταση τη μπάλα στα δίχτυα.

43΄ Ο Γ. Στρατόπουλος εκτελεί φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα Γκορόγια να διώχνει τη μπάλα με γροθιές και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

47΄ Δυνατό σουτ του Ν. Ρεπετσά, η μπάλα ελάχιστα έξω.

52΄ΓΚΟΛ: Παράλληλη συρτή σέντρα του Στρατόπουλου, από αριστερά, βρίσκει στη μικρή περιοχή τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος από κοντά πέτυχε το γκολ.

56΄ ΓΚΟΛ: Ανατροπή του Κονδύλη λίγο έξω από την περιοχή, με τον Ρεπετσά να εκτελεί στη συνέχει το φάουλ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

75΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή συνεργασία στην επίθεση μεταξύ Στρατόπουλου και Ρεπετσά, με τον τελευταίο να πετυχαίνει με ωραίο πλασέ, ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους.

80΄ Δυνατό σουτ του Ρεπετσά, απέκρουσε ο Γκορόγιας.

84΄ Ο Θ. Μπελεβώνης με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Γκορόγια να διώξει τη μπάλα με τα πόδια.

89΄ Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω ακριβώς από την περιοχή, το οποίο εκτέλεσε απ΄ ευθείας ο Τσιρογιάννης, στέλνοντας αρχικά τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο τερματοφύλακας Σαμαράς απομάκρυνε με δυσκολία.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Καραπιπέρης, Μπουκουβάλας και Καζανάς.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Χ. Πατσαούρας, Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης (50΄ Αθ. Μπελεβώνης) Δ. Ι. Αναστασίου (46΄ Γ. Αναστασίου), Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Ι. Στρατόπουλος, Ν. Καρασάββας, Γ. Λαθύρης, Χ. Κονδύλης (75΄Ν. Τσέπας).

Α.Ο. Ελαιοφύτου

Σ. Γκορόγιας, Δ. Τσιρογιάννης, Δ. Κουτρομάνος, Γ. Ζαφείρης, Ο. Χαραλάμπους, Θ. Μολώνης, Χ. Ζήσης, Κ. Σαράκης, Α. Τσιρογιάννης, Ι. Γερνάς, Γ. Κοκοσούλας.