Ματαιώνεται ο αγώνας ΑΜΕΣ Ολυμπιακού Αγρινίου – ΠΑΟΚ Καλυβίων

Δείτε την ανακοίνωση:

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 2-3-2019 παρακάτω αγώνες για το 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας, δεν θα διεξαχθούν:

ΑΜΕΣ Ολυμπιακός Αγρινίου – ΠΑΟΚ Καλυβίων (για παράβαση του άρθρου 17 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εκ μέρους του γηπεδούχου σωματείου) και

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (λόγω παραίτησης του γηπεδούχου σωματείου).

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι, ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στο άρθρο Άρθρο 17 παρ. 3 αναφέρει:

Αδυναμία συμμετοχής ομάδας σε αγώνα

3. Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από τρεις (3) αγώνες της ίδιας διοργάνωσης αποβάλλεται με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία με (συνολική) ποινή αφαίρεσης μείον έξι (-6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ποινή αυτή εκτίεται μόνο όταν πρόκειται για υποβιβασμό από επαγγελματική σε επαγγελματική ή από ερασιτεχνική σε ερασιτεχνική κατηγορία. Πλέον των ανωτέρω, αναλόγως της περιπτώσεως, επιβάλλονται στην εν λόγω ομάδα και οι ποινές που προβλέπονται στο Παράρτημα Α του παρόντος.