Ολοκληρώθηκε το «2ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιού», στα Καλύβια

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στα Καλύβια Αγρινίου οι εκδηλώσεις, του «2ου Φεστιβάλ Πορτοκαλιού», που πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων.

Στις σημερινές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, η πολιτευτής της ΝΔ, Γεωργία Μπόκα, εκπρόσωποι συλλόγων και κάτοικοι του χωριού.

Το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων, οι επισκέπτες και θεατές, παρακολούθησαν αρχικά μια μικρή θεατρική παράσταση, με τίτλο «Το μανάβικο της πορτοκαλιάς» και ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό και το εφηβικό Χορευτικό τμήμα Καλυβίων.

Κατόπιν έγινε παρουσίαση εδεσμάτων με βάση το πορτοκάλι, που προετοίμασαν ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «η Δήμητρα», η Χορευτική Ομάδα Καλυβίων, η Χορωδία Γυναικών Καλυβίων «Άγιος Νικόλαος» και επίσης, τα «Γλυκά της Εύας» από την κα Εύα Δρακοπούλου.

- Να υπογραμμίσουμε ότι, το «2ου  Φεστιβάλ Πορτοκαλιού» διοργανώθηκε με την αρωγή του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Κοινότητα Καλυβίων, τον Πρόεδρο Καλυβίων, καθώς και την συμμετοχή συλλόγων και φορέων των Καλυβίων Αγρινίου.