Ασφαλτόστρωση στη γέφυρα ΔΕΗ, στον Αχελώο

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη γέφυρα της ΔΕΗ, στον Αχελώο, στη διαδρομή που ενώνει τα Καλύβια με την περιοχή Ξηρομέρου.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Κοινότητας Καλυβίων προς τον ΥΗΣ Καστρακίου, ενώ στη συνέχεια έγινε έλεγχος της εγκατάστασης από ομάδα εργασίας της ΔΕΗ και αποφασίσθηκε να προχωρήσουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης. 

Έγινε ασφαλτόστρωση με νέο τάπητα, διαγράμμιση, τοποθετήθηκαν πλευρικές μπάρες και έγινε βελτίωση της οδοσήμανσης επί του καταστρώματος της γέφυρας. Επίσης θα γίνουν συντηρήσεις στον ηλεκτροφωτισμό, διότι εδώ και καιρό δεν λειτουργεί.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, ανέφερε τα εξής: «Νιώθω ικανοποιημένος όταν τα αιτήματα προς τις υπηρεσίες βρίσκουν τόσο γρήγορη ανταπόκριση. Έτσι και τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ, ΥΗΣ Καστρακίου, μετά από αίτημα, έκαναν αυτοψία στην γέφυρα που ενώνει τα Καλύβια με τα χωριά του Ξηρομέρου και ξεκίνησαν γρήγορα τις εργασίες για την συντήρησή της και την ασφαλή  διέλευση των οχημάτων».