Το μόνο που θέλουν τα Παιδιά για τα Χριστούγεννα είναι να Χαμογελάσουν

- Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα βρίσκονται δίπλα στα 750 παιδιά, που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων, μακριά από τα σπίτια τους αυτές τις γιορτές.

- Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου με τα ασθενοφόρα μας θα διακομίσουν 400 παιδιά με προβλήματα υγείας από και προς τα Νοσοκομεία Παίδων.

- Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για το γιορτινό τραπέζι 4.500 παιδιών, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

- Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου στη Γραμμή SOS 1056 θα απαντήσουν σε περισσότερες από 18.000 κλήσεις παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου και αυτά τα Χριστούγεννα, με το πιο ζεστό Χαμόγελό τους θα βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί!

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 24.000 Παιδιά το πιο σημαντικό δώρο Χριστουγέννων: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

Στηρίξτε τις δράσεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό

(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Πηγή: hamogelo.gr