Αγορά με σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Αγρίνιο

Στην σχολική αγορά θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες, χειροποίητες κατασκευές από εθελοντές και άλλα είδη, ελληνικής κατασκευής, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές τιμές.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποια από τα είδη του οργανισμού, ενισχύουν ταυτόχρονα την προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, θύμα Εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και κοντά σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2018 στήριξε 61.700 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού από το σχολικό μπαζάρ που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Όσοι δεν βρεθούν σε κάποιο από τα σχολικά μπαζάρ μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά τους είδη μέσω του e-shop  του «Χαμόγελου του Παιδιού» ή από τα γραφεία του οργανισμού.

Πηγή: hamogelo.gr