Το ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨ συμμετείχε στις δράσεις «Lets do it Greece»

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι και μικρά παιδιά από την Ημερήσια Φροντίδα  "Το Χαμόγελο του Παιδιού" πήραν μέρος σε καθαριότητες και βαψίματα σε διάφορα σημεία, όπως στην περιοχή Δύο Ρεμάτων και στην πλατεία ¨Αρ. Βελουχιώτη¨επί της οδού Καρπενησίου, στο Αγρίνιο.

Εν τω μεταξύ, η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει μεταξύ άλλων:

Με ¨σύμμαχο¨ τον καλό καιρό, δεκάδες εθελοντές  πραγματοποίησαν δράσεις σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Η  πόλη με την φετινή συμμετοχή  στην διοργάνωση  «Lets  do it Greece» έστειλε ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού  υλοποιώντας δράσεις  καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης των δημόσιων χώρων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε τους χώρους όπου υλοποιούνταν δράσεις και έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές: «Κάθε χρόνο η πανελλαδική αυτή εκστρατεία γίνεται ακόμη σπουδαιότερη με μεγαλύτερη  συμμετοχή. Με σύνθημά τους «γίνε η αλλαγή που περιμένεις» εθελοντές όλων των ηλικιών ομορφαίνουν τους χώρους της πόλης και κάνουν καλύτερο το περιβάλλον που ζουν. Ο Δήμος Αγρινίου έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον εθελοντισμό και είμαστε υπερήφανοι γιατί η πόλη πρωταγωνιστεί στον χάρτη  τους lets do it έχοντας αναπτύξει μεγάλο αριθμό δράσεων. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και μαζί με τους εθελοντές ας κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».