Επιτυχημένο το bazaar στο Θέρμο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ξεκινά η εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το προηγούμενο διήμερο στο Θέρμο, το καλοκαιρινό παζάρι που διοργάνωσε το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Καλυβίων Αγρινίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  στα πλαίσια των εορταστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Θέρμου για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και επισκεπτών.

Στόχος του bazaar είναι η πώληση προϊόντων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από φίλους και υποστηρικτές προκειμένου να στηριχθεί το δύσκολο έργο του αλλά παράλληλα να ενημερωθεί το κοινό για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού!

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε ήδη η πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να πάνε όλα τα παιδιά με αξιοπρέπεια στο σχολείο!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, μας καλεί όλους στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που διοργανώνει για να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα!

Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας!

Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά!