Η παράσταση «Ο Μπακαλόγατος» παίχθηκε στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Ευστάθιος Πίτσας ευχαρίστησε τους γονείς και τους  κατοίκους του χωριού που προσήλθαν αθρόα στην σημερινή παράσταση, ενώ στη συνέχεια ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας κ. Χρήστος Καζαντζής μίλησε με κολακευτικά λόγια για την θεατρική παράσταση που ετοίμασαν με μεγάλη προσπάθεια οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ενός μικρού σχολείου, ενώ έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για το θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Οι θεατές διασκέδασαν με την ξεκαρδιστική ελληνική κωμωδία την οποία παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι, ενώ στο τέλος της παράστασης χειροκροτήθηκαν θερμά η σκηνοθέτρια κα Γεωργία Κολοκύθα, οι μαθητές που συμμετείχαν ως ηθοποιοί, καθώς και οι καθηγητές κ. Ηλίας Γοργολίτσας, Αθανασία Παπαπαναγιώτου και Γεωργία Βορριά που προετοίμασαν τα σκηνικά, τις κατασκευές και τα κοστούμια!

Η θεατρική παράσταση «ο Μπακαλόγατος» ανέβηκε φέτος από το Γυμνάσιο Καλυβίων, πήρε μέρος στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Αγρινίου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές, παίχθηκε επίσης για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων αλλά και στο Δημοτικό Σχολείο Αγγελοκάστρου, όπου ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου Καλυβίων για την πολύ καλή θεατρική παράσταση που παρουσίασαν ενώ τους ευχόμαστε αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον!