Συντηρήσεις στο κτίριο του Γυμνασίου Καλυβίων

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο που είναι αρχή της σχολικής χρονιάς, με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Ευστάθιου Πίτσα, διατέθηκε χρηματικό ποσό από το ταμείο του σχολείου ώστε και με την στήριξη του δήμου Αγρινίου που διέθεσε εργάτες με οκτάμηνη απασχόληση, γίνονται εξωτερικές οικοδομικές εργασίες, όπως σοφατίσματα και στοκαρίσματα, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει βάψιμο των εσωτερικών διαδρόμων αλλά και των εξωτερικών τοίχων.

Επίσης χθες το πρωί, έγινε κοπή χόρτων και κλαδέματα στον προαύλιο χώρο, πάλι με έξοδα του σχολείου, αλλά και την εθελοντική συμμετοχή γονέων, οι οποίοι διέθεσαν κοπτικά εργαλεία και αγροτικό αυτοκίνητο για να γίνουν οι εργασίες αλλά και να μεταφερθούν τα κομμένα κλαδιά.

Μια σημαντική παρέμβαση που πρέπει να γίνει, είναι η τοποθέτηση αντικεραυνικής προστασίας στο σχολικό κτίριο, κάτι που πρέπει να μπει σε προτεραιότητα από την πλευρά της αρμόδιας δημοτικής υπηρεσίας.

Από την διοίκηση του σχολείου θα λέγαμε ότι, καταβάλλονται πολλές προσπάθειες ώστε το κτίριο του Γυμνασίου να συντηρηθεί άμεσα και όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ αρωγοί σε αυτό το έργο στέκονται η Κοινότητα Καλυβίων, ο δήμος Αγρινίου και πολλοί γονείς μαθητών.

Φωτογραφίες: Γιάννης Αντωνόπουλος