Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού από το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Οι μαθητές χάρηκαν με τις αθλοπαιδιές και τα αθλήματα που έπαιξαν, αλλά η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν τα δυο άλογα και το μικρό πουλαράκι που εμφανίστηκαν στην όμορφη πλατεία μαζί με τους αναβάτες τους.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και με πολύ ενδιαφέρον άκουσαν τον πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου κ. Γρηγόρη Τσελεπή.

Η μέρα όμως είχε και πολιτιστικό-λαογραφικό αφιέρωμα, χάρη στην εθελοντική προσφορά του Δημήτρη και της Κατερίνας Μαλεσιάδα, οι οποίοι έστησαν ένα θαυμάσιο υπαίθριο μουσείο λαογραφίας, ξενάγησαν τους μαθητές, μεταφέροντας τους νοερά στην καθημερινότητα μιας παλιότερης εποχής!

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Χαρά Χριστοδούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για την σημερινή μέρα σκεφτήκαμε να εμπλουτίσουμε τα συνηθισμένα σπορ και τις αθλοπαιδιές με κάτι πιο πρωτότυπο και να αξιοποιήσουμε έτσι την ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν φορέα του χωριού, υπηρετώντας τους στόχους του κοινωνικού σχολείου.

Η επιτυχία της ημέρας έρχεται να θυμίσει σε όλους μας ότι, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεισφέρουμε, τα αποτελέσματα είναι πάντα θαυμαστά. Το σχολείο ευχαριστεί τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Καλυβίων και το ζεύγος Μαλεσιάδα για την αφιλοκερδή και ανιδιοτελή προσφορά τους στο σχολείο».

Φωτογραφίες: Κατερίνα Μαλεσιάδα -Ντούριχ (Duerrich)