Τον αριστούχο Κωνσταντίνο Σωτ. Μπαμπαλή, βράβευσε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου

Πιο συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, κ. Γιώργος Πέτρου, βράβευσε συνολικά 185 αριστούχους (ο πρώτος σε βαθμολογία από κάθε τάξη) μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, Δικαστικής Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου, προσφέροντας συμβολικά ένα βιβλίο σε κάθε μαθητή και μαθήτρια. Βραβεύσεις ακόμη έγιναν από προσκεκλημένους επισήμους.

Ο Ανδρέας-Κωνσταντίνος Σωτ. Μπαμπαλής αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,6 ενώ στη συνέχεια επέτυχε την είσοδό του στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ).

Το βραβείο παρέλαβε ο ίδιος μετά από ειδική άδεια που του δόθηκε από την Σχολή Ευελπίδων, ενώ να αναφέρουμε επίσης ότι, ο Κωνσταντίνος θα συμμετάσχει στο τιμητικό στρατιωτικό άγημα της Σχολής του, κατά τις φετινές εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Εξόδου, στο Μεσολόγγι!

Ο Κωνσταντίνος μπήκε στην Σχολή Ευελπίδων τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ και η αδερφή του Μαρία έχει αποφοιτήσει από τη ΣΜΥ και υπηρετεί στην Ορεστιάδα!

Πολλά συγχαρητήρια στον Ανδρέα-Κωνσταντίνο Σωτ. Μπαμπαλή και ευχόμαστε οι γονείς του Σωτήρης και Βάσω, να τον καμαρώνουν όπως επιθυμούν!

Πληροφορίες από agriniopress.gr