«Έννοια»: Το νέο τραγούδι της Άννας Πανταζοπούλου

Η όμορφη Άννα, ξεχωρίζει και σε αυτό το τραγούδι, τόσο για τις ικανότητες της, όσο και για την ομορφιά της. Σε κάθε περίπτωση μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει…

Η Άννα Πανταζοπούλου, σε ηλικία  μόλις 22 ετών ξεκινάει την δισκογραφική της καριέρα στην εταιρία «Spider Music» είναι σπουδάστρια στο Ωδείο Αθηνών, στα τμήματα μουσικής  και φωνητικής, ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, του  Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεννημένη στο Αγρίνιο (με καταγωγή από τα Καλύβια) ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις πριν δυο χρόνια σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι  και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους.

Λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια επιτυχημένη διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη «Αφού το θες», σήμερα η «Spider Music» σας παρουσιάζει την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Άννας, με τον τίτλο «Έννοια».

Η Μελίνα Μακρή, ο Φράνκι Λούβαρης και η Ευανθία Μάγνη είχαν συνεργαστεί ξανά δύο χρόνια πριν υπογράφοντας τις επιτυχίες «Πατρίδα» που ερμήνευσε η Γλυκερία και «Δεν σε ξεχνώ» που είχε ερμηνεύσει η Μελίνα Μακρή.

Οι δημιουργοί νιώθουν ιδιαίτερα ευτυχείς για την νέα τους συνεργασία με την Άννα Πανταζοπούλου που θεωρούν ότι είναι μια φωνή που θα αφήσει τα δικά της αποτυπώματα στην Ελληνική δισκογραφία.

Καλή ακρόαση!!!

Δείτε το νέο τραγούδι Άννα Πανταζοπούλου πατώντας τον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=d-jqupcaSN0

 

 

Άννα Πανταζοπούλου: «Ύστερα από κόπο πολύ και πολλών το πρώτο μου single "Έννοια" είναι έτοιμο να ταξιδέψει…»