Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση για τη Φανή και τον Ανδρέα Δρακόπουλο

Η Φανή και ο Ανδρέας τραγούδησαν όχι μόνο τις δικές τους προσωπικές επιτυχίες αλλά και σαν ντουέτο είπαν γνωστά τραγούδια που ερμηνεύουν στις εμφανίσεις τους στις μουσικές πίστες όπου εμφανίζονται.

Η Φανή, πανέμορφη και κεφάτη, έχοντας δίπλα της τον μικρότερο αδερφό της Ανδρέα, ταλαντούχο και ανερχόμενο νέο καλλιτέχνη, ένοιωσε αρκετά χαρούμενη και υπερήφανη, ενώ σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστών της εκπομπής για το αν θα συνεργαστούν προσεχώς τα δυο αδέρφια επί σκηνής, δεν ¨άνοιξε τα χαρτιά της¨, ανέφερε όμως ότι, αυτή η συνεργασία θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον…

Ακόμη τόνισε ότι, για τις εμφανίσεις που σχεδιάζει να κάνει τη χειμερινή σεζόν, ακόμη βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συζητήσεων και σύντομα θα γνωρίζει σε ποια μουσική σκηνή θα εμφανιστεί φέτος.

Οι δυο καλλιτέχνες ευχαρίστησαν για την φιλοξενία τους παρουσιαστές της εκπομπής ¨Splash¨ Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Μαντώ Γαστεράτου, Δώρο Παναγίδη και Έλενα Κρεμλίδου και τους ευχήθηκαν καλή τηλεοπτική χρονιά!

Ευχόμαστε από την πλευρά μας, στη Φανή Δρακοπούλου και στον Ανδρέα Δρακόπουλο, πολλές μουσικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες για τη συνέχεια της καριέρας τους!!!

Δείτε την Φανή Δρακοπούλου & τον Ανδρέα Δρακόπουλο, από την εκπομπή Spash στο Εpsilon TV:

https://www.youtube.com/watch?v=c1f9j_jlxLQ&feature=youtu.be