Στις εκδηλώσεις στο Αγγελόκαστρο, ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων

Την Παρασκευή, έγινε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, όπου χοροστάτησε ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Αιτωλίας & Ακαρνανίας, π. Επιφάνιος Καραγεώργος και ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας των Αγίων Αποστόλων, όπου παρέστησαν επίσημοι και κάτοικοι του χωριού, ενώ συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

Την ιερή εικόνα συνόδευαν τα χορευτικά τμήματα Αγγελοκάστρου, του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Η Αγία Αγάθη» και του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα».

Στην πλατεία Αγγελοκάστρου, στη συνέχεια παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί, από τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων που συμμετείχαν.

Από το χορευτικό τμήμα Αγγελοκάστρου προσεφέρθη δείπνο στις κυρίες για να τις ευχαριστήσουν για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικών.

Σήμερα πρωί του Σαββάτου, έγινε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμάς και την παρακολούθησε πλήθος πιστών.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Δήμο Αγρινίου, το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Αγγελοκάστρου και το Χορευτικό Τμήμα Γυναικών Αγγελοκάστρου.

Φωτογραφίες: Ευτυχία Πανάγου - Αρωνιάδα