Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων έκοψε την βασιλόπιτα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ταβέρνα «Αρχονταρίκι» στον οικισμό του Αγ. Γεωργίου, ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων, π. Θεοδόσιος Αθανασόπουλος.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, κυρία Μαίρη Απ. Ζαπαντιώτη στον σύντομο χαιρετισμό της ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και χαρές σε όλους και ευχαρίστησε για την αθρόα παρουσία τους τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν.

Ευχές για το νέο έτος απεύθυναν οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου, κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο κος Σπύρος Φλώρος, ο κος Γιάννης Φαρμάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, κος Δημήτρης Αναστασίου.

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων των νικητών στο διαγωνισμό για τον καλύτερο στολισμό σπιτιών και καταστημάτων.

Το κόψιμο της βασιλόπιτας έκανε η Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης, ενώ τα δώρα για τα δυο φλουριά της βασιλόπιτας ήταν ένα κόσμημα και ένα δωρεάν κτένισμα σε κομμωτήριο.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης ο Χοράρχης της Χορωδίας Καλυβίων, κ. Νίκος Στρατόπουλος, η αντιπρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού - Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου, κα Δήμητρα Τσιρώνη, ο Γραμματέας της Δημοτικής Τ. Ο. της Ν.Δ.  Αγρινίου, κ. Κωνσταντίνος Βραχωρίτης και πολύς κόσμος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό, αναψυκτικά, ποτά, μουσική, χορό και ανταλλαγή ευχών για μια δημιουργική χρονιά και πολλές πολιτιστικές δράσεις για το χωριό μας.