Επιτυχημένες παραστάσεις από την θεατρική ομάδα "παιΖΟΥΜΕ"

Στην συγκεκριμένη παράσταση υπήρχε και Καλυβιώτικο ενδιαφέρον, αφού συμμετείχαν ως σκηνοθέτρια η Μαρίνα Καραφά και ως ηθοποιοί, η Στέλλα Φύσσα και η Γεωργία Παντολέϊνα.

Το έργο είναι βασισμένο στο "The good doctor" του Νιλ Σάιμον και όπως γράφει η Μαρίνα Καραφά, πρόκειται για διαφορετικές ιστορίες και ήρωες, με φόντο τη Ρωσία του Τσέχοφ. Με αυτό το έργο ανακαλύπτει ο θεατής, με μεγάλη έκπληξη, την κωμική πλευρά του σπουδαίου Ρώσου συγγραφέα. Με τη θεατρική ομάδα φέτος μελετήσαμε την "Άδεια σκηνή" του Πίτερ Μπρουκ και προσπαθήσαμε να την εφαρμόσουμε στην παράστασή μας.

Έπαιξαν οι: Γεωργία Παντολέϊνα, Ρούλα Κωνσταντάρα, Στέλλα Φύσσα, Βαλέρια Στάικου, Μαρία Κονδύλη, Δήμητρα Μακρυγιάννη, Μάρτζη Βαΐτσα, Ρούλα Παπαδάκη και βοηθός σκηνοθέτη η Έφη Μακρή.

Να θυμίσουμε ότι, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κλείνει την θεατρική περίοδο 2018/19 με την διοργάνωση για τρίτη συνεχή χρονιά του φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου από τις 31 Αυγούστου  έως 30 Σεπτεμβρίου, με είσοδο ελεύθερη.