Η Άννα Πανταζοπούλου, στη σκηνή του Εl Convento del Arte στο Μεταξουργείο (Αθήνα)

Η Άννα αυτή τη φορά έρχεται στο El Convento del Arte με μια φρέσκια ιδέα, ρίχνοντας φως σε διαφορετικές πτυχές του ελληνικού τραγουδιού. Με την μουσική ανησυχία που την διακρίνει και μια διάθεση διαρκούς αναζήτησης, παρουσιάζει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 21:00 το βράδυ στην σκηνή του El Convento del Arte την μουσική παράσταση «ΜΠΕΛ ΕΠΟΚ». Σε αυτό το ταξίδι εξερευνά άλλοτε τη σχέση Ανατολής και Δύσης στην ελληνική μουσική και άλλοτε τη συνέχεια και τη δύναμη της ελληνικής γλώσσας μέσα από τα παραδοσιακά τραγούδια.

Κοιτώντας πίσω στο πλούσιο ρεπερτόριό της Ελλάδας των μεγάλων συνθετών και της παράδοσης, αναζητά τα κομμάτια που η ίδια αγάπησε πολύ, μαζί με την μπάντα της, σε μια πιο φρέσκια εκδοχή & ενορχήστρωση του ταλαντούχου Ιάσωνα Μαυρογεώργου, επενδύοντας στον ηλεκτρικό ήχο της κιθάρας.

Belle Epoque σημαίνει όμορφη εποχή, σημαίνει όμορφα τραγούδια κι αναμνήσεις.

Μια belle époque (μπέλ επόκ) του ελληνικού τραγουδιού και της Άννας ξετυλίγεται στην άκρως θεατρική σκηνή του El Convento del Arte από τον Χιώτη και τον Zαμπέτα του πάλκου έως τον Μάνο Χατζιδάκι του λαού… και η λίστα με πολλά όμορφα κι αγαπημένα συνεχίζεται.

«Έχοντας στα μπαγκάζια της» – όπως η ίδια λέει – ήδη το πρώτο της single που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ξεδιπλώνει παράλληλα το μουσικό της πορτραίτο, με ανοιχτό μυαλό, δίνοντας έμφαση στις λαϊκές και παραδοσιακές καταβολές του ηχοχρώματος της φωνής της παρουσιάζοντας χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις «παραδοσιακά και σμυρναίικα με άλλη προσέγγιση», κι αυτή θα είναι η μουσική της πρόταση για την σκηνή του El convent del Arte που την φιλοξενεί την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 21:00 το βράδυ.

Λίγα Λόγια για την Άννα:

Η Άννα Πανταζοπούλου σπούδασε μουσική και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών ,ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Γεννημένη στο Αγρίνιο τον Απρίλιο του 1996 ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις πριν δυο χρόνια σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι, τους μεγάλους μας συνθέτες και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους. Λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια επιτυχημένη διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη «Αφού το θες», ενώ τον Απρίλιο έχοντας στις αποσκευές της το πρώτο της single «ΕΝΝΟΙΑ» που σηματοδοτεί και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

 

ΜΠΕΛ ΕΠΟΚ

Άννα Πανταζοπούλου @ Εl Convento del Arte

Μουσικοί

Tραγούδι: Άννα Πανταζοπούλου

Κιθάρες – Ενορχήστρωση: Ιάσωνας Μαυρογεώργος

Πνευστά: Γιώργος Δούσος

Κοντραμπάσο: Αντωνία Τσολάκη

 

Info

El Convento Del Arte

Διεύθυνση Βιργινίας Μπενάκη 7, Αθήνα

Τηλέφωνο- Κρατήσεις: 21 0520 0602

 

 

Άννα Πανταζοπούλου «Έννοια» (Official Video Clip©)

https://www.youtube.com/watch?v=d-jqupcaSN0&feature=share

 

Official facebook page: @El Convento del Arte

 

Official site: elconvento.gr

 

Facebook event:

 

Βρείτε την Άννα Πανταζοπούλου στα social media:

 

Official Facebook Page: @Anna Padazopoulou

 

Official You tube channel: Άννα Πανταζοπούλου

 

Official Instagram Page: @anna_padazopoulou