Η Αερολέσχη Αγρινίου έκοψε την πίτα της για το 2019

Παρόλο που ο καιρός δεν ευνόησε την πτητική δραστηριότητα αυτό δεν εμπόδισε πολλά μέλη της λέσχης και φίλους του Αεραθλητισμού να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Το παρών έδωσαν επίσης και εκπρόσωποι φορέων και αρχών της περιοχής.

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν στην εκδήλωση:  Από τον Δήμο Αγρινίου ο κος Θέμις Χασιώτης, από την Νομαρχιακή Διεύθυνση της Πυροβεστικής Υπηρεσίας ο κος Μπόκας Χριστόφορος, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου ο κος Στράτος Πετράκης και από την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου η κα Ανθούλα Μακρή.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου, κος Σβόλης Αθανάσιος στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχήθηκε για το νέο έτος και παρουσίασε τις δραστηριότητες της Αερολέσχης με έμφαση στην εκδήλωση MUSIC FLY IN 2018 για την οποία εξέφρασε την επιθυμία της λέσχης να γίνει θεσμός. Επίσης αναφέρθηκε στις δυο πανελλήνιες διοργανώσεις που θα γίνουν φέτος από το τμήμα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στον Εμπεσσό και στην πίστα της Βλαχέρνας στο Αγρίνιο. Σημειωτέον ότι στον Εμπεσσό θα λάβει χώρα και το Προ-παγκόσμιο Κύπελλο Αλεξιπτώτου Πλαγιάς. 

Ο κος Μπόκας Χριστόφορος στάθηκε στην αξιόλογη συνεργασία της Αερολέσχης με τις τοπικές αρχές σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και ανεύρεσης προσώπων. Ο Κος Θέμις Χασιώτης αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη του Εναλλακτικού Τουρισμού που μπορεί να δώσει ο Αεραθλητισμός και η Αερολέσχη Αγρινίου στην περιοχή. Η κα Ανθούλα Μακρή στάθηκε στην αλληλοϋποστήριξη των δυο σωματείων και στις ευοίωνες προοπτικές συνεργασίας σε εθελοντικές δράσεις.

Το ασημένιο φλουρί (προσφορά της σχεδιάστριας κοσμημάτων Βίκυς Σταυροπούλου) βρέθηκε από την κα Μαίρη Ζαπαντιώτη μέλος της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Για τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν κληρώθηκαν δώρα τα οποία τα παρέλαβαν οι τυχεροί και ήταν η Ζωή Στεργίου η οποία κέρδισε ένα παιγνίδι ηλεκτροκίνητο Ελικόπτερο και ο Δημήτρης Σκόνδρας ο οποίος κέρδισε ένα στατικό μοντέλο Αεροπλάνου.