Παρατάχθηκαν τα τρακτέρ στα Καλύβια…

Περίπου 50 τρακτέρ είναι σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, έξω από το Δημοτικό Σχολείο, ενώ αύριο Κυριακή όπως μας ενημέρωσαν οι συγχωριανοί μας, αναμένεται η προσέλευση περισσότερων τρακτέρ από την γύρω περιοχή, ενώ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι συντάσσονται με τα αιτήματα που προωθεί η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Οι Καλυβιώτες αγρότες βρίσκονται σε συνεννόηση και συνεχή επαφή με τους συναδέλφους τους σε Αγγελόκαστρο και Κατοχή Μεσολογγίου, προκειμένου να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις κινητοποιήσεις τους. 

Να υπενθυμίσουμε ότι, στην πρόσφατη σύσκεψή τους στο Αγγελόκαστρο όπου έδωσαν το «παρών» αγρότες και κτηνοτρόφοι από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, αποφάσισαν από αυτό το Σάββατο να βγάλουν τρακτέρ τους στους δρόμους, ενώ αναμένεται νέα σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων μεθαύριο Δευτέρα.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε για τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι κινητοποίηση στον κόμβο Χαλικίου μετά την Κλεισούρα, στην είσοδο της Ιόνιας Οδού και αντίστοιχη κινητοποίηση την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στις 11:30, στον κόμβο Αμφιλοχίας.