Τα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας, Χρ. Σταρακά

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κα Χριστίνα Σταρακά, είπαν σήμερα το πρωί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, ο Mουσικός Όμιλος Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» και η μπάντα των στρατευμένων νέων του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, μέσα σε κλίμα χαρούμενο και γιορτινό, γεμάτο ευχές!

Στο μήνυμά της για το νέο χρόνο, η κα Σταρακά αναφέρει τα εξής:

«Εύχομαι ο νέος χρόνος που σε λίγο θα υποδεχτούμε, να είναι για όλες και όλους σας χρόνος με ευκαιρίες για τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Μετά από χρόνια δυσκολιών, όλοι έχουμε ανάγκη την ελπίδα, την διάθεση για να αλλάξει το κλίμα, την αισιοδοξία, κυρίως για τις γενιές που έρχονται. Δύναμη στον καθένα μας παραμένει η ελπίδα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Και είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχουμε. Η αισιοδοξία μου αυτή στηρίζεται στη δύναμη της δουλειάς, της επιμονής και της δημιουργίας.

Ας έχουμε όλοι, με αρχή το 2019, την πορεία που όλοι επιθυμούμε για μας και τα παιδιά μας. Θέλω να ευχηθώ να πάνε σε όλο τον κόσμο τα πράγματα καλύτερα με το νέο έτος και να έχουμε μέσα μας δύναμη και πίστη για να τα καταφέρουμε. Καλή Χρονιά κι ευτυχισμένο να είναι το 2019».