Ανακατασκευή παιδικών χαρών του δήμου Αγρινίου

Παράλληλα συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες στους συγκεκριμένους χώρους έτσι ώστε να αποτελούν έναν σύγχρονο και ασφαλή τόπο χαράς για τα μικρά παιδιά. Ήδη έχουν τοποθετηθεί όργανα σε παιδικές χαρές στα Καλύβια, Δοκίμι, Αγρίνιο (οδός Καρπενησίου), Παναιτώλιο, Καινούργιο, Παραβόλα και Λεπενού.

Την πρόοδο των εργασιών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με τον υπεύθυνο για τις παιδικές χαρές Μίμη Σκορδόπουλο.

Ο κ. Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας αντιμετωπίσαμε το μεγάλο πρόβλημα της συντήρησης των παιδικών χαρών και της αισθητικής αναβάθμισής τους. Η προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό τους είναι διαρκής και με γνώμονα πάντα την δημιουργία συνθηκών ασφάλειας και λειτουργικότητας για τα παιδιά μας. Έτσι, προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς τις εργασίες αξιοποιώντας ίδια κεφάλαια.

Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσω ότι οι εκτεταμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες παιδικές χαρές σε όλο το εύρος του Δήμου καθώς μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» το Αγρίνιο χρηματοδοτείται με το ποσό των 265.000,00 ευρώ για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού στις παιδικές χαρές ενώ πρόβλεψη, για την κατασκευή παιδικής χαράς, υπάρχει και στο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης. Σιγά σιγά υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για μια πόλη με την λειτουργικότητα, την αισθητική και την ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους της».

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγρινίου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)