Κάθε που βρέχει, ¨πλημμυρίζει¨ ο δρόμος στον Πλάτανο Καλυβίων

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο δρόμο Καλύβια- Αγρίνιο στην περιοχή Πλατάνου, όπου κάθε φορά που βρέχει, το οδόστρωμα  πλημμυρίζει από τα βρόχινα νερά και ο δρόμος γίνεται επικίνδυνος και απροσπέλαστος για τα οχήματα.

Πράγματι υπό τέτοιες συνθήκες, οι οδηγοί όχι μόνο αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην οδήγηση, αλλά ταυτόχρονα κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος και να σημειωθούν τροχαία ατυχήματα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κύρια εντός των ορίων του οικισμού Πλάτανου, ενώ τα υπάρχοντα φρεάτια όπως μας επεσήμαναν κάτοικοι του οικισμού, έχουν πάρα πολύ καιρό να καθαρισθούν από φερτά υλικά, σκουπίδια και την βλάστηση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στην άμεση και γρήγορη απορροή των υδάτων μετά από μια καταιγίδα…

Επίσης και κάποιες λάμπες στους στύλους φωτισμού που βρίσκονται τοποθετημένοι κατά μήκος της διαδρομής δεν ανάβουν και απαιτείται η συντήρησή τους.

Μήπως θα πρέπει το επόμενο διάστημα Τεχνικό συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας να ελέγξει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα φρεάτια και παράλληλα όπου χρειάζεται να ανοιχθούν κατά μήκος των πεζοδρομίων δίοδοι για τα βρόχινα νερά;