Θρήνος για τον 35χρονο που έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα

Καθώς πρόκειται για δυστύχημα ενεργείται και η προβλεπόμενη προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου. Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, χθες το μεσημέρι ο νεαρός Πολιτικός Μηχανικός ανέβηκε στη στέγη από ελενίτ αποθήκης της Ένωσης Αγρινίου στην περιοχή του Πλατάνου Καλυβίων. Σκοπός της εκεί παρουσίας του ήταν η αυτοψία, ώστε να εισηγηθεί εργασίες στο παλαιό κτίριο. Τμήμα της στέγης ωστόσο υποχώρησε και ο 35χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος, περίπου επτά μέτρων.

Η κηδεία του 35χρονου πολιτικού μηχανικού, Κωνσταντίνου Τασούλη τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αγρινίου, σήμερα το απόγευμα.

Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κώστα Τασούλη προκάλεσε τεράστια θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την βαθιά οδύνη των συναδέλφων του, εξέδωσε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπητού μας συνάδελφου Κωνσταντίνου Τασούλη.

Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό και καθιστά φτωχότερη την οικογένεια των Μηχανικών του Νομού μας και την επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού, την οποία υπηρέτησε έντιμα, με αίσθημα ευθύνης, αρχές και αξίες.

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Πηγή: agrinionews.gr