«Άρωμα» Χριστουγέννων, από την γιορτινή Νέα Υόρκη!

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Τα Χριστούγεννα στην στολισμένη και λαμπερή Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών, μένουν αξέχαστα για όσους μπορούν να την επισκεφτούν αυτές τις μέρες και η συμπατριώτισσά μας Έβη Κουτσοκώστα με τις όμορφες φωτογραφίες που μας έστειλε από πρόσφατη επίσκεψη που έκανε μαζί με την οικογένειά της, μας μεταφέρει την ¨ατμόσφαιρα¨ της πολύβουης πόλης, από την πασίγνωστη Times Square,  ως το Rockefeller Center με το εντυπωσιακό δέντρο αλλά και τις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων!!!

Για τους περισσότερους από εμάς τα Χριστούγεννα αποτελούν μια σπουδαία και λαμπρή γιορτή, ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζεται με μεγάλη χαρά από μικρούς και μεγάλους!

Ο κορυφαίος χριστουγεννιάτικος προορισμός όμως ακούει στο όνομα: Νέα Υόρκη. Το "Μεγάλο Μήλο" μονοπωλεί τις γιορτές και έτσι η οικογένεια του Θεόδωρου Κουτσοκώστα (από την Μυρτιά Τριχωνίδος) και της Λένιας Κακαζιώτη- Κουτσοκώστα (από τα Καλύβια Αγρινίου) μαζί με τα παιδιά τους Έβη και Γιάννη, ταξίδεψαν από το Γιορκ της Πενσυλβάνιας, όπου διαμένουν μόνιμα, στην χριστουγεννιάτικη και εορταστική Νέα Υόρκη!

Η οικογένεια Κουτσοκώστα εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας, Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!!!

Ευχαριστούμε για τις εξαίσιες φωτογραφίες την Έβη Κουτσοκώστα