Νεκρός 29χρονος Καλυβιώτης μετά από εκτροπή μοτοσυκλέτας στο ύψος του Δρυμού Βόνιτσας

Πρόκειται για 29χρονο από το χωριό μας, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην ε.ο. Αμφιλοχίας - Λευκάδας έχοντας κατεύθυνση προς Αγρίνιο, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε μόνος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Από την πρόσκρουση ο νεαρός άνδρας , που φορούσε κράνος, έχασε τη ζωή του, όπως διαπιστώθηκε από το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο λίγο αργότερα. Η σορός του, που είναι στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, θα οδηγηθεί για νεκροψία-νεκροτομή.

Η αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο στον Δρυμό

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας Βόνιτσας.

Ειδικότερα, ένας 29χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα, από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Πληροφορίες από agriniopress.gr