Κλοπές σε σπίτια και οχήματα

Αρχικά στις 1-1.30 τα ξημερώματα σήμερα, στη βόρεια περιοχή του χωριού μας, άγνωστοι έκλεψαν από οικία, ρούχα και παπούτσια και κατόπιν διέρρηξαν Ι.Χ. όχημα και αφαίρεσαν από μέσα ένα κασετόφωνο.

Πιθανά οι ίδιοι δράστες, λίγο πιο μετά πήραν τα κλειδιά και ένα ζευγάρι παπούτσια από άλλο Ι.Χ. όχημα συγχωριανού μας, που ήταν στην αυλή του σπιτιού του, αλλά δεν πήραν τελικά το όχημα.

Παραβίασαν όμως άλλο Ι.Χ. κλειστού τύπου (κλούβα) από άλλον κάτοικο και διέφυγαν από την περιοχή. Οι δράστες εγκατέλλειψαν το όχημα στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Δοκιμίου, όπου εντοπίστηκε το πρωί από την αστυνομία.

Οι συγχωριανοί μας που υπέστησαν τις κλοπές, κατήγγειλαν τα γεγονότα στην αστυνομία, η οποία διενεργεί και τις σχετικές έρευνες.

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες, επίσης σήμερα, Ι.Χ. λευκό τζιπ μάρκας Suzuki Vitara, ήταν παρατημένο από άγνωστους, στη μικρή γέφυρα κοντά στο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο είδαν διερχόμενοι οδηγοί και ειδοποίησαν την αστυνομία για να διενεργήσει τη σχετική έρευνα. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το όχημα παραδόθηκε στη συνέχεια στον ιδιοκτήτη του.