Ένας Καλυβιώτης τρέχει στον αυθεντικό Μαραθώνιο, για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Από τις αρχές του χρόνου ο συμπατριώτης μας που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, προετοιμάζεται εντατικά για τον κλασσικό μαραθώνιο και έχει συμμετάσχει σε αγώνες ημιμαραθώνιου στο Άμστερνταμ, στις Βρυξέλλες και προσφάτως στον αγώνα που έγινε στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους.

Οι «Κουζουλοί δρομείς», όπως αυτοαποκαλούνται, δηλαδή ο Γιώργος Γαλανόπουλος, ο Πάρης Κάρτας και ο Μάνος Χατζηγιάννης, στις 11 Νοεμβρίου τρέχουν και τερματίζουν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όχι για να αισθανθούν οι ίδιοι πρωταθλητές, αλλά για να αφιερώσουν τον αγώνα τους μετατρέποντας κάθε στάλα ιδρώτα, κάθε χιλιόμετρο, κάθε ανάσα, σε ευρώ για τους πραγματικούς πρωταθλητές της ζωής!

Οι τρεις Έλληνες φίλοι αντάμωσαν πριν από τρία χρόνια σε ένα εθελοντικό πρότζεκτ κι από τότε βάλθηκαν να αποδείξουν πως μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο.

Με την συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε λίγες ημέρες και την προσφορά χρημάτων για παιδιά της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κιβωτού του Κόσμου«, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, αλλά δραστηριοποιείται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, θέλουν να αποδείξουν πως το τρέξιμο είναι η μεγαλύτερη μεταφορά της ζωής, διότι παίρνεις από αυτό ότι δίνεις!

Δεν χρειάζεται να τρέξεις μαζί τους 42 χλμ για να βοηθήσεις. Μπορείς να το κάνεις από το γραφείο σου ή το κινητό σου τηλέφωνο. Και η πιο μικρή δωρεά κάνει την διαφορά, γιατί όπως στο τρέξιμο κάθε χιλιόμετρο που περνάς μικραίνει την διαδρομή έτσι και κάθε προσφορά αμβλύνει τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Οι τρεις φίλοι έχουν ανάγκη τον καθένα μας για να αποδείξουν πως: Όλοι μαζί μπορούμε!

Τρέχουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για να διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών της "Κιβωτού του Κόσμου"

Πληροφορίες από: gofundme.com, runnfun.gr

 

Ημιμαραθώνιος στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

 

Ημιμαραθώνιος Άμστερνταμ (Ολλανδία)

Άμστερνταμ (Ολλανδία)

 

Ημιμαραθώνιος Βρυξέλλες (Βέλγιο)