Στον Ηρακλή Ψαχνών θα αγωνίζεται ο Θανάσης Ρεπετσάς

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Στον Ηρακλή Ψαχνών θα συνεχίσει την καριέρα του ο καλυβιώτης Θανάσης Ρεπετσάς, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και την τριετία 2010-13 όντας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Ο Θανάσης Ρεπετσάς τελευταία αγωνίστηκε στο Νέο Αμφίλοχο, ομάδα της  Αιτωλοακαρνανίας, απ' όπου και κατάγεται.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα των Ψαχνών με την οποία είχε αγωνιστεί μια τριετία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική. Ο Ρεπετσάς είχε δεχτεί προτάσεις από αρκετές ομάδες και επέλεξε να συνεχίσει σε αυτή των Ψαχνών. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Πανηλειακό, Θύελλα Πατρών, ΠΑΟ Βάρδας, Πλατανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Λαμία, Τρίκαλα, Αχαρναϊκό, ΑΕΛ Καλλονής, Πανθηραϊκό και από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάη στο Νέο Αμφίλοχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή του Γιώργου Στούπα στην προεδρία του Ηρακλή Ψαχνών, ήταν ο βασικός λόγος για να επιστρέψει στην ομάδα της Εύβοιας ο Θανάσης Ρεπετσάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού Θανάση Ρεπετσά, βασικό συντελεστή της ανόδου της ομάδας μας την περίοδο 2010-11 στην Β΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχοντας αγωνισθεί με την ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών 94 φορές (91 πρωτάθλημα Β΄-Γ΄ Εθνική και 3 κύπελλο Ελλάδας) πετυχαίνοντας 3 γκόλ.