Ενθουσιώδης υποδοχή του Κυπέλλου της ΑΕΚ, στο Αγρίνιο

Μετά την κατάκτηση από την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως του ντάμπλ τίτλων 2022-2023 σε πρωτάθλημα (Super League) και κύπελλο, οι ιθύνοντες της ομάδας δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους της να δουν από κοντά ένα από τα τρόπαια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας!

Το κύπελλο κρατούσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και Αγρινιώτης στην καταγωγή, Βασίλης Πλιάτσικας, ενώ στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, Κώστας Καλαντζής και Πάνος Μαρνέζος και ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης, κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στο προσφυγικό στοιχείο της περιοχής.

Μετά τη λήξη της τελετής, πολλοί φίλαθλοι φωτογραφήθηκαν με το κύπελλο το οποίο είχε τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Κωνσταντίνου.

Διοργανωτές της υποδοχής του Κυπέλλου ήταν οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της Κοινότητας του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και συγκεκριμένα ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς», ο Σύλλογος Πραμαντιωτών Αγρινίου, η ομάδα ποδοσφαίρου και Σύλλογος παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ο ΠΑΣ Ιωνικός 1980 Αγίου Κωνσταντίνου, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου, ο Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας και τον Δήμο Αγρινίου.

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος με τον βετεράνο Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Βασίλη Πλιάτσικα