Επιτυχημένο το Αναπτυξιακό Τουρνουά UEFA Κορασίδων – Παίδων

Το τουρνουά τελείωσε με τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων Παίδων Ελλάδας-Ρωσίας και Σλοβακίας-Ουαλίας, με την ελληνική ομάδα να τερματίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Ο αγώνας Ελλάδας-Ρωσσίας, που διεξήχθη το πρωί στο Emileon, το εθνικό μας συγκρότημα επικράτησε με σκορ 2-0. Για πρώτη φορά σε αγώνα Εθνικής ομάδας αγωνίστηκαν ταυτόχρονα τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού γεννηθέντες το 2002. Ο καλυβιώτης Χρήστος Μπελεβώνης, ο Βασίλης Σκιαδάς, ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο Παναγιώτης Θεοτοκάτος.

Ήταν μια διοργάνωση που διοργανώθηκε από την Ε.Π.Ο. την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και την ΠΑΕ Παναιτωλικός ενώ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο και σε αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Το διεθνές Αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA διήρκησε δυο εβδομάδες και στέφθηκε με επιτυχία, ενώ η χρήση του γηπέδου Καλυβίων ως προπονητήριο σε διεθνή διοργάνωση κατέδειξε ότι, υπάρχουν υποδομές οι οποίες με  σωστές παρεμβάσεις και έργα βελτίωσης  μπορούν να αναβαθμιστούν περισσότερο, ώστε στο μέλλον να μπορούν να φιλοξενηθούν ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.