Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας Κορασίδων της Ρωσίας

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής, με τις 22 νεαρές αθλήτριες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητή κ. Βιντάλ και του τεχνικού επιτελείου του.

Το παρόν στη σημερινή προπόνηση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, Γιάννης Αναστασίου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρ. Τσελεπής και ο υπεύθυνος γηπέδου, Τάκης Σώζος.

Να αναφέρουμε ότι, στο Αγρίνιο θα διεξαχθούν 13-23 Φεβρουαρίου 2018, δύο διεθνή τουρνουά, Κορασίδων και Παίδων, ενώ η διοργάνωσή τους ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας.

 «Είναι χαρά και τιμή μας που φιλοξενούμε στην πόλη μας το Αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA και ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αγρινίου και την ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη συνεργασία τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστος σε συνέντευξη Τύπου για την πενταεθνή διοργάνωση που φιλοξενείται στο Αγρίνιο.

Στην ίδια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αγρινίου, παρέστησαν και μίλησαν σχετικά ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Θωμάς Σπύρου, που επίσης ευχαρίστησαν την ΕΠΣ για τη δυνατότητα που τους εκχωρήθηκε έτσι ώστε να συμμετάσχουν στο αναπτυξιακό τουρνουά για παίκτριες και παίκτες κάτω των 16 ετών.

Μία σημαντική παράμετρος της διοργάνωσης είναι η πειραματική εφαρμογή της προσωρινής αποβολής (sin bin), της κανονιστικής καινοτομίας που δοκιμάζεται από συνομοσπονδίες σε τουρνουά αναπτυξιακού χαρακτήρα, κατ’ εφαρμογή σχετικών αποφάσεων της FIFA.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΤΡΙΤΗ 13/2/2018

ΩΡΑ 12:00 ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΩΡΑ 15:00 ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Πληροφορίες από epo.gr