Πρωταθλητές στο Kick Boxing, η Αν. Βλάχου- Τριανταφυλλάκη και ο Β. Τσακανίκας

Ο Α.Σ. Θησέας ήταν και ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε από το Αγρίνιο στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε 32 μετάλλια, 10 αθλητές του είναι μέλη της εθνικής ομάδας και θα λάβουν μέρος στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ ¨χρυσοί¨ πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν επίσης, η Καμπέρη Ελένη, ο Γιάννης Γιώργος, η Τσακανίκα Κατερίνα και ο Αθανασίου Γιάννης.

Συγκεκριμένα, ο «ΑΣ Θησέας» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing κατέκτησε συνολικά 32 μετάλλια:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

12 Κατηγορίες RING

20 Κατηγορίες TATAMI

11 Χρυσά, 7 Ασημένια και 14 Χάλκινα

Ο προπονητής του Α.Σ. Θησέας, Νίκος Κακαρέλης ανέφερε τα εξής: «Άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του. Ο σύλλογός μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις της γενικής κατάταξης! Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αρκετά παιχνίδια χάθηκαν στον "πόντο". Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου Νίκο και Μίλτο Πάνου για την βοήθεια στις "γωνίες"... Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!»

Να επισημάνουμε τέλος ότι, η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kickboxing 2022, πραγματοποιήθηκε στο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο όπου και σημειώθηκε εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητριών και αθλητών αφού έφτασαν τους 1.381, μεταξύ των οποίων περίπου 189 παιδιά ηλικίας έως 10 ετών, από τα συνολικά 177 νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα στη χώρα μας.