Aegean Cup (Τουρκία): Κούπα για την Εθνική Ελλάδος Παίδων

Όπως και πέρυσι η «γαλανόλευκη» U16 του Βασίλη Γεωργόπουλου προκρίθηκε πρώτη από τον όμιλό της και βρήκε απέναντί της στον τελικό την οικοδέσποινα Τουρκία που ήθελε την ρεβάνς.

Όμως, η ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας ήταν εμφανής και τα κορυφαία ταλέντα κατάφεραν να υψώσουν την γαλανόλευκη στο υψηλότερο σημείο. Το «χρυσό» γκολ της νίκης προήλθε από όμορφη ατομική ενέργεια του μέσου του Παναιτωλικού Απόστολου Κωνσταντόπουλου και πλασέ του Σουρλή στο 68΄.

Σας υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Παίδων είχε επικρατήσει νωρίτερα στην διοργάνωση των Μολδαβίας (2-0) και Μαυροβουνίου (1-0) ενώ είχε αναδειχθεί ισόπαλη με την Ρωσία (0-0).

Ως γνωστόν, η U16 είναι ο προθάλαμος της U17 και πολλά από τα συγκεκριμένα ταλέντα θα είναι αυτοί που θα επανδρώσουν την Εθνική Παίδων στο EuroU17 του 2018!

ΕΛΛΑΔΑ U16: Τζολάκης, Μανίσογλου, Ρίζος, Παυλίδης, Παναγιώτου, Σιατούνης, Γροσδής, Καραμπέρης, Μπελεβώνης, Σουρλής, Ντόντης ενώ αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι: Κωνσταντόπουλος (Παναιτωλικός), Κοτόπουλος, Κατσικάς, Αβεντισιάν, Νικόλης, Πιετρής.

Πηγή: youngtalents.gr