Φιλικές νίκες της Εθνικής Παίδων κόντρα στην Β. Ιρλανδία

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια με την Β. Ιρλανδία, μέτρησε η Εθνική Ελλάδος Παίδων (U17), αγώνες όπου συμμετείχαν ο Καλυβιώτης ποδοσφαιριστής Χρήστος Μπελεβώνης και ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού.

Να θυμίσουμε ότι, η Εθνική Παίδων U17 έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα δυο φιλικές αναμετρήσεις με την αντίστοιχη ομάδα της Β. Ιρλανδίας, το πρώτο στην πόλη Dungannon (19/02), όπου πήρε τη νίκη με 3-1 και το δεύτερο φιλικό στο Portadown (21/02) όπου κέρδισε ξανά με 1-0.

Η παίκτες της Εθνικής U17: Μπαλωμένος, Μπελεβώνης, Λαζαρίδης, Παναγιώτου, Κωνσταντόπουλος, Κοτόπουλος, Καραμπέρης, Γροσδάνης, Βασιλείου,  Ανθουλάκης, Αρσενίδης, Τζολάκης, Τζόλης, Λιάτσος, Καρακούτης, Μανίσογλου, Γρόσδης, Σάνι, Αβεντισιάν, Ασλανίδης.

Έτσι, το συγκρότημα του προπονητή Νίκου Κεχαγιά ζευγάρωσε τις νίκες του, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αγώνες που θα γίνουν στη Γερμανία 20-26 Μαρτίου 2019. Από κάθε όμιλο θα περάσει στην επόμενη ο πρώτος και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι.

Στην Elite Round η Εθνική Παίδων U17 θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Ουκρανία και Κόσσοβο.

Πηγές: talentabout.gr, irishfa.com