ΕΠΣΑ: Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλήματος για ορισμό αγώνων

λόγω της πληθώρας των αιτημάτων σωματείων Β’ και Γ’ κατηγορίας, να αγωνίζονται Κυριακή ανεξαρτήτως έδρας, σας γνωρίζουμε ότι τα αιτήματα θα αξιολογούνται από την Επιτροπή με προτεραιότητα αυτά που αφορούν σωματεία που αγωνίζονται εντός έδρας και θα γίνονται δεκτά ή όχι ανάλογα με την επάρκεια ικανού αριθμού διαιτητών λόγω και των ορισμών τους σε πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών.

Λειτουργία Σχολών επανεξέτασης UEFA  A’-B’-C’

Σας γνωρίζουμε ότι στο Αγρίνιο κατά το χρονικό διάστημα από 4 έως 11 Φεβρουαριου 2019 θα λειτουργήσουν Σχολές επανεξέτασης UEFA  A’, B’ και C’.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν την σχετική αίτηση (πατήστε ΕΔΩ), μέχρι 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Μητρώου Προπονητών Ε.Π.Ο. στο fax: 210-9346733 ή στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων από την Ε.Π.Ο., τα ονόματα των επιλεγέντων προπονητών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της, και οι επιλεγέντες οφείλουν εντός 5 ημερών να καταθέσουν το σχετικό παράβολο στον λογαριασμό της Ένωσης.

Για το ύψος των παραβόλων και τον λογαριασμό της Ενώσεως, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την επιλογή των υποψηφίων.

Πηγή: epsaitol.gr