Στην Εθνική Παίδων Κ17 Μπελεβώνης  και Κωνσταντόπουλος

Συνολικά κλήθηκαν 23 ποδοσφαιριστές για τις προπονήσεις από τις 7 έως τις 9 Ιανουαρίου. Ανάμεσα στα ονόματα βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πέντε του ΠΑΟΚ, ενώ τρεις έχει ο Παναθηναϊκός, δύο η Ξάνθη, Παναιτωλικός, Άρης και μόλις έναν η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης.

Αναφέρουμε ότι η Εθνική Παίδων U17 κατέκτησε την πρόκριση στην τελευταία προκριματική φάση του Euro U17 μέσα στην Μολδαβία κατακτώντας τη δεύτερη θέση πίσω από το πανίσχυρο Βέλγιο.

Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στην Elite Round, η Εθνική Παίδων βάζει τον επόμενο στόχο της να βρίσκεται στα τελικά του Euro U17. Η Εθνική μας πήγε στην κλήρωση σαν επικεφαλής και πριν λίγο έμαθε τους αντιπάλους της.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κεχαγιά θα αντιμετωπίσουν τις Ισπανία,Ουκρανία και Κόσοβο. Τα παιχνίδια θα γίνουν στη Γερμανία 20-26 Μαρτίου 2019. Από κάθε όμιλο θα περάσει στην επόμενη ο πρώτος και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι.

Παράλληλα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμαθε τους αντιπάλους του για την προκριματική φάση του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ελλάδα βρίσκεται στον 9ο όμιλο μαζί με Γερμανία, Αζερμπαϊτζάν και Καζακστάν. Αυτά τα παιχνίδια θα γίνουν στη χώρα μας στο διάστημα 13-19/11/2019.

Πηγή: talentabout.gr