Τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, ο Αστυνομικός Διοικητής Κων/νος Παχής

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Σε πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε τον Αστυνομικό Διοικητή του Α.Τ. Χαϊδαρίου, κ. Κωνσταντίνο Ι. Παχή, ο οποίος έχει καταγωγή από τα Καλύβια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Μάνο Πετούση ενός βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική διαδρομή του τιμώμενου προσώπου.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός, μιλώντας, όπως είπε, εκ μέρους όλων των κατοίκων, ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Παχή για την συνολική προσφορά του στην πόλη και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη  και αποτελεσματική λειτουργία του Α. Τ. Χαϊδαρίου επί Διοίκησής του. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Δήμαρχος στην προσωπικότητα του κ. Παχή, στην ακεραιότητα, την εργατικότητα και την φιλοτιμία που τον χαρακτηρίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου, Κωνσταντίνος Παχής εξέφρασε τις ευχαριστίες και την συγκίνησή του ως Χαϊδαριώτης, για την αναγνώριση από τον Δήμο της προσφοράς του στην πόλη. Σε όποια θέση και αν βρεθεί στο μέλλον, όπως είπε, η προσοχή του θα είναι πάντα στραμμένη στο Χαϊδάρι και στην υπηρεσία των κατοίκων του.

Ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Παχής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Πραγματικά η στιγμή για μένα που ξεκίνησα από μωρό παιδί στις αλάνες του Χαϊδαρίου, είναι τιμή ως διοικητής του τμήματος να εκπροσωπώ τους άντρες και τις γυναίκες αυτής της υπηρεσίας, που με 318 συλλήψεις το 2018 και 278 το 2019, ήταν από τα καλύτερα τμήματα της Ελλάδας μας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου για την τιμή που μας έκανε...»

Να πούμε ότι στο αστυνομικό σώμα υπηρετεί ως Αρχιφύλακας και ο 24χρονος γιός του, Ιωάννης Κ. Παχής, ο οποίος μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε τιμηθεί με «εύφημο μνεία» για την υπηρεσιακή του ανταπόκριση σε σοβαρό συμβάν, από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Ι. Παχή για αυτή την σημαντική διάκριση και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο έργο του!