Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Κανονικά ξεκίνησαν χθες τα μαθήματα στο Γυμνάσιο Καλυβίων, μετά από περίπου δυο μήνες, με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, να επιστρέφουν στις σχολικές τάξεις, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, με αποστάσεις ανάμεσα στα θρανία, αντισηπτικά και καθαριότητες.

Ο Διευθυντής, κ. Στάθης Πίτσας, ενημέρωσε τους μαθητές για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου σε αυτή την μεταβατική κατάσταση, λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό και τους ανακοίνωσε το πρόγραμμα προσέλευσής τους στα μαθήματα. Συγκεκριμένα, οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξεων θα παρακολουθούν μαθήματα μέρα παρά μέρα, ενώ οι μαθητές της Γ΄ τάξεως θα προσέρχονται κανονικά όλες της μέρες.

Επίσης, ύστερα από συνεννόηση με την Διεύθυνση Β/μιας Εκπαίδευσης, ρυθμίστηκε το ωράριο έναρξης και λήξης των μαθημάτων ώστε να εξυπηρετούνται οι μαθητές που έρχονται με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, από το Αγγελόκαστρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση, στη σχολική μονάδα έχουν ληφθεί εδώ και μέρες όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών και τηρούνται όλες οι οδηγίες που προβλέπονται.