Ο Γιάννης Σπ. Καραθάνος, υποψήφιος Σύμβουλος Καλυβίων, με το «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά»

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης Σπ. Καραθάνος θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καλυβίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», του υποψ. Δημάρχου, Κωνσταντίνου Πιστιόλα.

Ο Γιάννης Σπ. Καραθάνος,δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον αγροτικό τομέα και αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας. Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

«Είμαι ο Γιάννης Καραθάνος του Σπύρου και της Ευδοκίας, γεννημένος και μεγαλωμένος στη πόλη του Αγρινίου, με καταγωγή από τα Καλύβια. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας και επαγγελματίας αγρότης.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου, αποφάσισα να στραφώ στο πρωτογενή τομέα δίνοντας μεγάλο αγώνα καθημερινώς για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και την ανάδειξη του τόπου μας μέσω αυτών. Σε έναν τόπο, που για πάρα πολλά χρόνια, ο αγροτικός τομέας αποτελούσε τον κινητήριο μοχλό της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να είναι καθημερινά δίπλα στα προβλήματα των αγροτών, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τους νέους να ασχοληθούν με την πρωτογενή παραγωγή, όπως επίσης να δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου καθώς και την αναγνώριση των αγροτικών προϊόντων μας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 έχω την τιμή να συμμετέχω σε ένα ανεξάρτητο κοινωνικό ψηφοδέλτιο, αυτό του «Αγρίνιο Πάμε Ψηλά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Πιστιόλα, με κύριο στόχο να αγωνιστώ και να συμβάλλω στην ενδυνάμωση θεσμών και λειτουργιών που θα βοηθούν τον απλό πολίτη, καθώς και να αγωνιστώ για περισσότερη δημοκρατία και κοινωνική συμμετοχή. Έχουμε τη δύναμη και τη δυνατότητα εμείς οι ίδιοι να καθορίσουμε το αύριο του τόπου και το μέλλον της κοινωνίας μας. Γι' αυτό κι εγώ λοιπόν ζητώ τη στήριξη σας!

Συνεχίζουμε για να πάμε το Αγρίνιο Ψηλά!»

Ιωάννης Σ. Καραθάνος