Παύση και επανέναρξη πρωταθλημάτων ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, λόγω εορτών

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει των εορτών ανακοινώνεται ότι, όλα τα πρωταθλήματα της Ενώσεώς μας θα ολοκληρωθούν για το έτος 2022, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, πλην της περίπτωσης του εξ αναβολής αγώνα της Β’ κατηγορίας Δόξα Καινουρίου – ΑΟ Ίναχος Βάλτου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Τα πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν ως εξής:

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι παίκτριες, Αντωνοπούλου και Κοτρώτσου

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Οι ¨Καλυβιώτισσες¨ Ναυσικά Αθ. Αντωνοπούλου και η Γεωργία Γ. Κοτρώτσου πήραν το ¨βάπτισμα του πυρός¨ αφού χθες αγωνίστηκαν ως παίκτριες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του Παναιτωλικού, που κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της ΑΣ Πρίγκιπες, με τελικό αποτέλεσμα 7-0.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

ΕΠΣ Αιτ/νίας: Συγχαίρει το δήμο Αγρινίου για τους απινιδωτές στα γήπεδα

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Στην προμήθεια αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου, τους οποίους θα τοποθετήσει σε όλα τα γήπεδά του.

Η ΕΠΣ Αιτ/νίας αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της:

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ο ΠΑΟ Καλυβίων ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Αγρινίου

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Σε ένα δύσκολο και αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Καλυβίων, ο τοπικός ΠΑΟ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, με αντίπαλο τον Αστέρα Αγρινίου, σε ένα αγώνα με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές στο σκορ, αλλά και τους Αγρινιώτες να χάνουν στο β΄ μέρος πολλές ευκαιρίες.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ξεκινούν τα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ – Ο ΠΑΟ Καλυβίων δεν αγωνίζεται

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Το προσεχές σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου ξεκινούν τα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας περιόδου 2022-2023, ενώ ο ΠΑΟ Καλυβίων δεν θα αγωνιστεί, λόγω παραίτησης του σωματείου Παιανία Μάστρου από το πρωτάθλημα.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE