¨Βράδυ Με Ήρωες¨ βιβλιοπαρουσίαση στο Αγρίνιο

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Το βιβλιοπωλείο «Αγαύη» στο Αγρίνιο, οι εκδόσεις «Ενύπνιο» και το Καλντερίμι καφέ μπαρ ¨best rockplace in town¨ παρουσιάζουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. το βιβλίο του Βασίλη Νικολόπουλου ¨Βράδυ με Ήρωες¨. Θα διαβάσουν οι Κώστας Παπαπάνος & Βασίλης Νικολόπουλος. Μουσική: Γιώργος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Παπαθανάσης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Μεσολόγγι: Συγκίνηση και μνήμες στην παρουσίαση του βιβλίου της Φωτεινής Μυλωνά - Ραΐδη

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Σε μια εξαίρετη βραδιά, έγινε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι, η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Φωτεινής Μυλωνά – Ραΐδη με τίτλο «Δεν είναι τούτο τ’ άδικο…»  με τη δραματοποιημένη παρουσίαση της Θεατρικής Ομάδας "ΠΡόΒΑ".

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Μεσολόγγι:  Παρουσίαση του βιβλίου "Δεν είναι τούτο τ' άδικο" της Φωτεινής Μυλωνά

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Οι Εκδόσεις ¨Υδροπλάνο¨ η Θεατρική ομάδα «ΠΡΟΒΑ» και η συγγραφέας Φωτεινή Μυλωνά-Ραΐδη, σας προσκαλούν στη δραματοποιημένη παρουσίαση του βιβλίου «Δεν είναι τούτο τ’ άδικο…» την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 ώρα 19.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Κυκλοφορεί το πρώτο παιδικό βιβλίο της Μαρίας Χ. Χρυσικού

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Το πρώτο παιδικό βιβλίο που έγραψε η συμπατριώτισσά μας εκπαιδευτικός, Μαρία Χρ. Χρυσικού, με τον όμορφο τίτλο «Το μυστήριο των λυμένων κορδονιών» από τις Εκδόσεις Πατάκη, κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία και περιμένει τους μικρούς φίλους να το διαβάσουν και να το αγαπήσουν!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η λογοτεχνική απόδοση της πανδημίας της Γρίπης του 1918, στα Καλύβια

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Κάθε πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, οι κάτοικοι των Καλυβίων Αγρινίου σε ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας της Προυσιώτισσας που έσωσε τον πληθυσμό το 1918 από την θανατηφόρα Ισπανική Γρίπη, συμμετέχουν σύσσωμα στην Θεία Λειτουργία και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της. Στο βιβλίο της συγγραφέως Γιώτας Γουβέλη, με τίτλο «Για ένα τανγκό στη Σμύρνη», αξιοποιώντας την ελευθερία που προσφέρει η μυθοπλασία, η  συγγραφέας αναδεικνύει γεγονότα που σχετίζονται με εκείνη την εποχή και το χωριό μας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE