Ενθουσιώδης υποδοχή του Κυπέλλου της ΑΕΚ, στο Αγρίνιο

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Παρουσία πολλών φιλάθλων και μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, με ιαχές και καπνογόνα, έγινε σήμερα η υποδοχή του Κυπέλλου που κατέκτησε φέτος η ΑΕΚ Αθηνών, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Πρωταθλητές στο Kick Boxing, η Αν. Βλάχου- Τριανταφυλλάκη και ο Β. Τσακανίκας

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Χρυσοί πρωταθλητές Ελλάδας και μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αναδείχθηκαν οι αθλητές, Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη και ο Βαλεντίνος Τσακανίκας, του σωματείου Α.Σ. Θησέας Αγρινίου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 8 έως 11 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Ολοκληρώθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος Drift, στο Αγρίνιο

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Το σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου, ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και με την βοήθεια του δήμου Αγρινίου, διοργάνωσε τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Drift στην πίστα αγώνων «Agrinio raceway», ενώ ο συγχωριανός μας Νίκος Δ. Φαναριώτης ήταν σε έναν ακόμη αγώνα, δόκιμος Τεχνικός Έφορος, με αρμοδιότητες τον έλεγχο των οχημάτων και την τήρηση των κανονισμών ασφαλείας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η Εύη Κουτσοκώστα μας ¨παρουσιάζει¨ το αμερικανικό ποδόσφαιρο!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι το άθλημα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως εδώ στην Ελλάδα οι περισσότεροι από εμάς δεν το γνωρίζουμε. Η συμπατριώτισσά μας ομογενής, Εύη Κουτσοκώστα, που έλκει την καταγωγή της από τη Μυρτιά Τριχωνίδας και τα Καλύβια Αγρινίου, μας μεταφέρει στον ¨μαγικό¨ κόσμο του αθλήματος.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Γ.Ε. Αγρινίου: Μαζική η συμμετοχή στο «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ»

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.) η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αγρινίου, διοργάνωσαν με επιτυχία, στις 19 και 20 Νοεμβρίου, δύο σπουδαίες εκδηλώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Πρόκειται, για το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» και το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου», αντίστοιχα. Παρόλες τις αντιξοότητες του καιρού, αμφότερες οι εν λόγω εκδηλώσεις ξεχώρισαν για τη μαζική τους συμμετοχή και τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE