Εκδηλώσεις από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Π.Ε. Αιτωλ/νίας (01/10)

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Π.Ε. Αιτωλ/νίας «Απόστολος Λουκάς» σας καλεί στις εκδηλώσεις του που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 63, στο Αγρίνιο.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

- Έκθεση φωτογραφίας ΑΜΕΑ23

- Παρουσίαση του βιβλίου «Οι νότες της ευτυχίας» και

- Ομιλία για τον σχολικό εκφοβισμό (bulling).

Για το Δ.Σ.

Ελισάβετ Κρητικού

Πρόεδρος

Ιουλιάνα Καρζά

Οργ. Γραμματέας

Σεμινάριο της ΕΣΑμεΑ, πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε σεμινάριο της ΕΣΑμεΑ στο Αγρίνιο το οποίο αφορούσε την «Προώθηση της Απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις.

 Διοργανωτές, συντονιστές και ομιλητές ήταν: ο Αντώνης Χαροκόπος Αντιπρόεδρος της  Ε.Σ.Α.μ ε.Α. και Πρόεδρος Π.Ο.Μ.Α.μεΑ. Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Α.μεΑ.  Βασίλης Κουτσιάνος και η Ειρήνη Τσαλουχίδου, Επιστημονικό Στέλεχος της Ε.Σ.Α.μεΑ. (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) - NCDP . 

Ενημερώθηκε το κοινό για θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας των Ατόμων με Αναπηρίες.

Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Π. Ε Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς», εκπροσωπήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Δημήτρη Λαζούρα ,την Οργ.Γραμματέα του Ιουλιάνα Καρζά,το μέλος μας Κωνσταντίνα Τσιραπούλη,και άλλα μέλη μας. Το σεμινάριο έγινε στο ξενοδοχείο Imperial. Παρεβρέθηκανκαι εκπρόσωποι επαγγελματικών και άλλων αναπηρικών φορέων.